Raskaan kaluston ja teollisuuden konepajamaalaus

Konepajamaalaus tehdään aina materiaalin ehdoilla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Maalausprosessi käsittää rakenteen hiekkapuhalluksen sekä maalauksen. Teemme rauta- ja teräsrakenteiden maalauksia pääasiassa teollisuudelle, konepajoille ja raskaalle kalustolle. Olemme asiantunteva pintakäsittelyn ammattilainen, jolle mikään työ ei ole liian suuri tai liian pieni. Jos rakenne on rautaa tai terästä, me maalaamme sen. Meiltä ammattitaitoinen raudan ja teräksen maalaus. 

Asiakassuhteemme ovat hyvin pitkäaikaisia ja asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelumme nopeuteen ja laatuun. Teemme kaikki työt sovitussa aikataulussa ja sovitun työtavan mukaisesti.

Soita 0400 535 360

Konepajamaalaus teräkselle ja raudalle, joka suojaa korroosiolta

Konepajamaalaus on pintakäsittelyprosessi, jolla pyritään suojaamaan teräs- ja rautakappaleita korroosiolta ja muilta pintavaurioilta. Puhdistamme kappaleen pinnat hiekkapuhaltamalla, jonka jälkeen märkämaalaamme rakenteen. Maalaamme sekä uusia että vanhoja rakenteita.

Hiekkapuhallus

Konepajamaalaus aloitetaan käsiteltävän kappaleen hiekkapuhalluksella – puhdistamme käsiteltävän kappaleen ruosteesta ja muista mahdollisista epäpuhtauksista. Kappaleen puhdistamisen lisäksi hiekkapuhallus myös karhentaa rakenteen pinnan, näin maali tarttuu kappaleeseen erinomaisesti.

Märkämaalaus

Käytämme konepajamaalauksessa märkämaalaustekniikkaa. Konepajamaalaus sisältää aina pohja- ja pintamaalauksen. Maalaus suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta, maalattavan rakenteen ehdoilla – kappaleen käyttöolosuhteet, käyttötarkoitus ja materiaali vaikuttavat oikeiden työmenetelmien ja maalien valintaan. Käytössämme ovat muun muassa polyuretaani- ja epoksimaalit.

Hoidamme myös rakenteiden purku- ja kokoonpanotyöt

Olemme joustava konepajamaalaamo, jonka kanssa on helppo sopia asioista, kuten projektin sisällöstä, aikataulusta, työtavoista ja materiaaleista. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua – konepajamaalaus ei ole pelkkää maalaamista, sopimuksen mukaan teemme myös maalattavien rakenteiden purku- ja kokoonpanotöitä. Päämäärämme on kestävä ja laadukas lopputulos, johon asiakas on kaikin puolin tyytyväinen.

Konepajamaalaus sisältää

  • hiekkapuhalluksen
  • pohja- ja pintamaalauksen
  • rakenteiden purku- ja kokoonpanotöitä

Maalauskohteet

  • teollisuuden metallikappaleet ja -rakenteet
  • muut teräs- ja rautarakenteet
  • kuorma-autojen ja muiden koneiden rakenteet ja osat

Asiakkaat

  • konepajat
  • teollisuuden toimijat
  • kuljetus- ja maatalousyrittäjät

Kysy lisää

”Paras kiitos tehdystä työstä on tyytyväinen asiakas”

Konepajamaalaamme melkein mitä vain, isoja ja pieniä rakenteita, koneiden osia, rauta- ja teräskappaleita – nopeillakin aikatauluilla. Yksinkertaisesti sanottuna teemme sen mitä asiakas haluaa. Rehti suomalainen palvelu ja sopiva hintataso yhdessä laadukkaan työnjäljen kanssa tekevät meistä hyvän konepajamaalaamon. Tavoitteemme, ja myös paras kiitos, jokaisessa konepajamaalausprojektissa on tyytyväinen asiakas.

Konepajamaalaus kaikenkokoisille kappaleille

Foxjet – maalausammattilainen vuodesta 1997

Foxjetillä on 20 vuoden kokemus konepajamaalauksesta. Palvelemme konepajoja, teollisuuden toimijoita sekä kuljetus- ja maatalousyrittäjiä maalaamossamme Loimaan Mellilässä lähellä 9-tietä.

Ota yhteyttä, niin maalataan kappaleet kuntoon!

Soita 0400 535 360

-

Työmme laatu ja sopiva hintatasomme ovat vakuuttaneet asiakkaat – kun kerran löydät sopivan konepajamaalaamon, ei sitä kannata vaihtaa!

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä