Märkämaalaus alihankintana

Toteutamme märkämaalauksen alihankintana konepajoille ja muille teollisuuslaitoksille. Märkämaalaus voidaan tehdä niin isoille kuin pienillekin metalli- ja rautakappaleille maalaamossamme Mellilässä. Teollisuuden maalausten lisäksi maalaamme myös raskasta kalustoa, maatalouskoneita ja muuta konekalustoa.

Kestävä märkämaalaus kokemuksella

Maalaamme sekä uutta että vanhaa teollisuus- ja konepajarautaa – useimmiten märkämaalaus suoritetaan uusille kappaleille ja rakenteille.

Maalausvaiheet ja -työt

  • hiekkapuhallus
  • märkämaalaus (pohja- ja pintamaalaus)
  • tuotteen purku- ja kokoonpanotyöt

Teollisuuden maalaukset alkavat maalattavan pinnan hiekkapuhalluksella. Tarvittaessa suoritamme myös kappaleen purkutyöt. Hiekkapuhallus puhdistaa maalattavan kappaleen ja tekee pinnasta karhean. Maali tarttuu hyvin hiekkapuhalluksen karhentamaan puhtaaseen pintaan, maalipinnasta tulee kestävä ja pitkäikäinen.

Asiakassuhteemme ovat hyvin pitkäaikaisia ja asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelumme nopeuteen ja laatuun. Teemme kaikki työt sovitussa aikataulussa ja sovitun työtavan mukaisesti.

Varsinainen märkämaalaustyö sisältää aina sekä pohjamaalauksen että pintamaalauksen. Teollisuuden maalauksissa käytämme erilaisia maaleja maalattavan rakenteen, sen käyttötarkoituksen ja materiaalin mukaan. Käytämme maalauksissa muun muassa polyuretaani- ja epoksimaaleja.

Teollisuuden maalaukset pitävät sisällään myös mahdolliset tuotteiden ja kappaleiden purku- ja kokoonpanotyöt. Maalaus ja siihen liittyvät lisätyöt sovitaan asiakkaan kanssa projektikohtaisesti.

Soita 0400 535 360

Kestävä märkämaalaus suojaa ja pidentää kappaleen elinikää

Metalli- ja rautarakenteet tarvitsevat pintaansa maalin – metallikappaleet pitää aina maalata. Maalaus suojaa kappaletta epäpuhtauksilta ja olosuhteilta sekä pidentää merkittävästi kappaleen elinikää.

Märkämaalaukset, kuten kaikki muutkin maalaustyöt, tulee hoitaa huolellisesti ja perusteellisesti. Pohjatyöt on tehtävä kunnolla, jotta lopputulos on kestävä ja laadukas – huonosti tehty maalaus voi aiheuttaa ruostumista ja maalauksen korjausta tai uusimista nopeassakin aikataulussa. Maalipinnan kestävyys riippuu perusteellisten pohjatöiden lisäksi suuresti myös maalipinnan optimaalisesta paksuudesta.

Märkämaalaus ja teollisuuden maalaukset isoillekin kappaleille

Toimitusaika

Maalattavan kappaleen koko ja käsiteltävien kappaleiden määrä määrittävät hyvin pitkälle maalaustyön keston. Isomman metallirakenteen maalaukseen saattaa mennä viikko, pienemmät kappaleet valmistuvat muutamassa tunnissa tai jopa nopeammin.

Toimitusaikamme vaihtelee tilaustilanteen mukaan. Kiireisimpinä aikoina toimitusaika on 1-2 viikkoa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita madollisimman joustavasti ja tehokkaasti, ammattitaitoa ja laatua unohtamatta.

Foxjet – teollisuuden maalaukset

Foxjet on palveleva ja asiantunteva teollisuuden alihankkija, joka tekee maalaustyöt juuri niin kuin on sovittu. Käsittelemme niin isot rakenteet kuin pienet kappaleet. Olemme joustava maalauksen ammattilainen, joka hoitaa työt tunnollisesti ja laadukkaasti. Toteutamme laadukkaan lopputuloksen sopivalla hintatasolla luvatun aikataulun sekä sovitun työtavan mukaisesti. Asiakkaan tyytyväisyys on tavoitteemme ja paras kiitos joka ikisessä maalausprojektissa.

Hoidamme teollisuuden maalaukset lujalla 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimipisteemme sijaitsee 9-tien varrella Loimaalla Mellilässä. Kun haluat, että märkämaalaus hoidetaan ammattitaidolla, pyydä meiltä tarjous.

Foxjet Oy - Ota yhteyttä, niin maalataan rakenteet kerralla kuntoon!

Soita 0400 535 360

-

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä