Raskaan kaluston maalaus

Raskaan kaluston maalaus sujuu Foxjetiltä laadukkaasti ja joustavasti. Suoritamme raskaan kuljetuskaluston, teollisuuden ja maatalouskoneiden sekä niiden osien ja komponenttien pintakäsittelyä ja maalausta. Maalattavia kohteita ovat muun muassa rekat, perävaunut, maatalouskoneet, teollisuusrauta ja konepajarauta.

Asiakkaitamme ovat muun muassa kuljetusyrittäjät, maatalousyrittäjät, autoilijat ja konepajat. Pintakäsittelemme niin uutta kuin käytettyäkin kalustoa. Maalaamme lähestulkoon mitä vain, kunhan rakenne on rautaa tai metallia, henkilöautojen ja puun maalaukset eivät kuulu palveluihimme. Foxjet – raskaan kaluston maalaus laadukkaasti ja joustavasti pintakäsittelyn tinkimättömältä ammattilaiselta.

Maalaamme muun muassa

Raskaan kaluston maalaus perävaunu

  • kuorma-autojen rungot, alustat ja vanteet
  • kuorma-autojen hytit, nupit ja ohjaamot
  • kuorma-autojen kontit ja lavat
  • täysperävaunut kuin puoliperävaunut
  • maatalouskoneet ja niiden osat
  • maanrakennuskoneet ja niiden osat

Maalaamme raskasta kalustoa, maatalouskoneita sekä maanrakennuskoneita. Työstämme niin uusia kuin vanhoja koneita, niiden osia sekä rakenteita. Maalaamme muun muassa kuorma-autojen rungot, lavat sekä perävaunut.

Raskaan kaluston maalaus suojaa kalustoa korroosiolta

Pintakäsittely suojaa raskaan kaluston metalli- ja rautaosia korroosiolta, muilta epäpuhtauksilta ja pintavaurioilta. Maalausprosessiin kuuluu:

  • hiekkapuhallus
  • märkämaalaus (pohja- ja pintamaalaus)
  • koneiden purku- ja kokoonpanotyöt

Hiekkapuhallus

Pohjatyöt pitää tehdä kunnolla, jotta maalipinnasta tulee mahdollisimman kestävä ja laadukas. Huonosti tehty maalausprosessi saattaa altistaa rakenteen korroosiolle, jolloin pintakäsittelyn uusiminen, joko osittain tai kokonaan, voi tulla ajankohtaiseksi suunniteltua aiemmin.

Raskaan kaluston maalaus aloitetaan hiekkapuhalluksella, joka puhdistaa rakenteet epäpuhtauksista ja karhentaa rakenteen pinnan. Hiekkapuhallus on tärkeä työvaihe silloinkin, kun kyseessä on uusi rakenne, koska uudessakin koneen osassa voi olla esimerkiksi ruostetta.

Märkämaalaus

Raskaan kaluston maalaus toteutetaan märkämaalauksena, joka sisältää sekä pohja- että pintamaalauksen. Koneen materiaali, käyttötarkoitus ja käyttöolosuhteet määrittävät pitkälti työmenetelmien ja maalien valinnan. Maalauksissa käytetään muun muassa polyuretaani- ja epoksimaaleja. Esimerkiksi peräkärryt maalataan siten, että pohjalle laitetaan epoksimaalia ja päälle polyuretaanimaalia.

Kappaleiden purku- ja kokoonpanotyöt

Raskaan kaluston maalaus voi sisältää muitakin töitä kuin pelkkää pintakäsittelyä. Tarjoamme kokonaisvaltaista raskaan kaluston maalauspalvelua, johon sisältyvät myös laitteen ja rakenteiden purku- ja kokoonpanotyöt.

Foxjet – raskaan kaluston maalaus ammattitaidolla

Olemme joustava ja asiakkaan laatuvaatimukset täyttävä pintakäsittelyn ammattilainen, joka toteuttaa työt luvatun aikataulun ja sovitun työtavan mukaan. Foxjet on perustettu vuonna 1997 ja sijaitsee Mellilässä Loimaan lähellä E 63 tien varressa.

Raskaan kaluston maalaus laadukkaasti Foxjetiltä - ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kun tarvitset raskaan kaluston maalausta!
0400 535 360
-

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä