Teollisuusmaalaamo

Teollisuusmaalaamo Foxjet tarjoaa maalauspalveluja teollisuuden tarpeisiin. Teollisuusmaalaamomme tekee alihankintana teollisuusmaalausta konepajateollisuudelle ja muun metalliteollisuuden tarpeisiin. Teollisuusmaalaamossamme pystymme maalaamaan kaikenkokoisia kappaleita isoista pieniin. Yrityksemme sijaitsee Mellilässä Loimaalla tien E63 varrella.

Teollisuusmaalaamo Foxjet tuottaa laadukasta jälkeäOlemme erikoistuneet raskaan kuljetuskaluston ja teollisuuden sekä maatalouden koneiden osien ja komponenttien pintakäsittelyyn ja maalaukseen. Maalaamme muun muassa rekkoja, perävaunuja, maatalouskoneita, teollisuusrautaa, konepajarautaa jne. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi autoilijat ja konepajat. Käsittelemme niin uutta kuin käytettyä kalustoa. Henkilöautojen ja puupuolen maalaukset eivät kuulu palveluihimme.

Mitä töitä Foxjetin teollisuusmaalaamo tekee?

Maalaustyöhön kuuluu tuotteiden purkaminen ja kokoonpanotyöt, joiden laajuus sovitaan aina asiakkaan kanssa projektikohtaisesti. Märkämaalaus sisältää pohjamaalauksen ja pintamaalauksen.

Huonosti tehty maalaustyö voi aiheuttaa nopeastikin ruostumista ja maalauksen joko korjausta tai uusimista. Maalin kestäminen riippuu paljolti myös maalipinnan paksuudesta ja siitä kuinka hyvin itse pohjatyö on tehty.

Maalaustyön kesto riippuu hyvin paljon maalattavan kappaleen koosta ja käsiteltävien kappaleiden määrästä. Isomman perävaunun maalaukseen voi hurahtaa jopa viikko.

Teolisuusmaalaamon asiakassuhteet ovat hyvin pitkäaikaisia ja asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelumme nopeuteen ja laatuun. Teemme kaikki työt sovitussa aikataulussa ja sovitun työtavan mukaisesti.

Maalaamo aloittaa maalausprojektin puhaltamalla aluksi maalattavat pinnat puhtaiksi hiekkapuhaltamalla. Sillä poistetaan tarpeen vaatiessa myös vanhat maalit ennen maalauksen aloittamista. Puhdistamisen lisäksi hiekkapuhallus tekee maalattavasta pinnasta hieman karhean, jotta maalipinnasta tulee pysyvä. Tämä on välttämätöntä, koska täysin sileään pintaan maali ei jää kiinni ja saattaa irrota nopeastikin. Hiekkapuhallamme kaikki maalaukseen tulevan raudan ennen maalausta.

Maalauksessa käytämme erilaisia maaleja maalattavan kappaleen ja tarpeen mukaan. Vaihtoehtoina ovat mm. polyuretaanimaali ja epoksimaali. Esimerkiksi peräkärryt maalataan siten, että pohjalle laitetaan epoksimaalia ja päälle maalataan polyuretaanimaalilla.

Toimitusaikamme vaihtelee tilanteen mukaan, kiireaikoina se on viikosta kahteen viikkoon. Palvelemme asiakkaitamme aina tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme aina laatuun.

Soita 0400 535 360

Ammattitaitoinen ja palveleva teollisuusmaalaamo Foxjet

Olemme palveleva ja asiantunteva teollisuusmaalaamo, joka tekee työt juuri niin kuin on sovittu. Olemme joustava ja asiakkaan laatuvaatimukset täyttävä osaava teollisuuden pintakäsittelijä. Toteutamme työt luvatun aikataulun ja sovitun työtavan mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Mellilässä lähellä Loimaan kuntaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Foxjetiin kun haluat, että maalaustyö tehdään laadukkaasti kerralla kunnolla. Teemme teollisuusmaalauksia vankalla 18 vuoden tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

0400 535 360
-

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä