Teollisuusmaalaus

teollisuusmaalaus ammattitaidollaTeollisuusmaalaus toteutetaan aina materiaalin ja maalattavan kappaleen ehdoilla asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Teollisuusmaalaus sisältää sekä maalattavan kappaleen pinnan hiekkapuhalluksen että maalauksen. Teemme metalli- ja rautakappaleiden maalauksia pääasiassa teollisuudelle ja konepajoille. Maalaamme lisäksi myös raskasta kalustoa sekä maatalouskoneita.

Olemme pintakäsittelyn monipuolinen ja kokenut ammattilainen. Mikään maalaustyö ei ole meille liian suuri tai liian pieni – jos kappale on metallia, me maalaamme sen. 

Teollisuusmaalaus suojaa kappaleita korroosiolta

Teollisuusmaalaus on pintakäsittelyprosessi, jonka tarkoitus on suojata metalli- ja rautakappaleita korroosiolta, epäpuhtauksilta ja pintavaurioilta. Teollisuusmaalaus pitää sisällään kaksi työvaihetta: hiekkapuhalluksen ja märkämaalauksen.

Pohjatyöt ovat jokaisen maalausprosessin tärkein vaihe, jotka on tehtävä kunnolla, jotta lopputuloksesta tulee kestävä ja maalipinnasta laadukas. Huonosti tehty maalaustyö saattaa aiheuttaa korroosiota, jolloin maalaus voidaan joutua uusimaan joko osittain tai kokonaan. Maalipinnan kestävyys riippuu suuresti pohjatöiden laadukkuudesta sekä maalipinnan sopivasta paksuudesta.

Asiakassuhteemme ovat hyvin pitkäaikaisia ja asiakkaat ovat tyytyväisiä palvelumme nopeuteen ja laatuun. Teemme kaikki työt sovitussa aikataulussa ja sovitun työtavan mukaisesti.

Hiekkapuhallus

Maalausprosessi aloitetaan aina maalattavan kappaleen hiekkapuhalluksella – puhdistamme kappaleen epäpuhtauksista. Kappaleen puhdistus on tarpeellinen ja tärkeä työvaihe uudenkin kappaleen kohdalla, sillä tuoreessakin rauta- tai metallikappaleessa saattaa olla ruostetta tai muita epäpuhtauksia. Hiekkapuhallus myös karhentaa käsiteltävän kappaleen pinnan. Näin maali tarttuu kappaleeseen erinomaisesti ja saavutetaan kestävä ja laadukas lopputulos.

Märkämaalaus

Käytämme teollisuusmaalauksissa märkämaalaustekniikkaa. Teollisuusmaalaus sisältää aina sekä pohja- että pintamaalauksen. Pintakäsittely tehdään maalattavan kappaleen ehdoilla – kappaleen materiaali, käyttötarkoitus ja käyttöolosuhteet vaikuttavat työmenetelmien ja maalaustuotteiden valintaan. Käytämme teollisuusmallauksissa muun muassa polyuretaani- ja epoksimaaleja.

Kappaleiden purku- ja kokoonpanotyöt

Teollisuusmaalaus voi sisältää muutakin kuin maalaustöitä, tarvittaessa toteutamme myös maalattavien kappaleiden purku- ja kokoonpanotyöt. Tavoitteemme on kestävä ja laadukas lopputulos, johon asiakas on tyytyväinen.

Foxjet on palveleva ja joustava teollisuuden alihankintamaalaamo. Kanssamme on helppo jutella ja sopia asioista. Maalausprojektin sisältö, aikataulut, työtavat ja käytettävät tuotteet sovimme asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja yksilöllisesti räätälöitävää maalauspalvelua teollisuuden tarpeisiin.

Soita 0400 535 360

Foxjet – teollisuusmaalaus ammattitaidolla vuodesta 1997

Olemme kokenut teollisuusmaalauksen ammattilainen, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Maalaamme lähes tulkoon mitä vain, isoja ja pieniä metalli- ja rautakappaleita, koneiden osia sekä raskasta kalustoa että maatalouskoneita. Teemme maalaukset alihankintana konepajoille, teollisuuden laitoksille sekä kuljetus- ja maatalousyrittäjille. Maalaamomme sijaitsee Loimaan Mellilässä 9-tien lähellä.

Työn laatu, joustava palvelu ja sopiva hintataso ovat vakuuttaneet asiakkaamme. Kun sopiva teollisuusmaalauksen ammattilaisen löytyy, kannattaa siinä pitäytyä! 

Teollisuusmaalaus Foxjetiltä - ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin maalataan kappaleet kuntoon!

0400 535 360
-

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä