Teräsrakenteiden pintakäsittely

Foxjet on teollisuus- ja konepajaraudan pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka tunnetaan ennen kaikkea laadukkaasta maalausjäljestään.

Pitkät asiakassuhteemme kertovat omaa kieltään palvelun tasosta ja moni uusi asiakas tilaa teräsrakenteiden pintakäsittelyn meiltä juuri siksi, että olemme saaneet hyvät suositukset vanhoilta asiakkailtamme. Tästä olemme hyvin kiitollisia.

Kaikissa pintakäsittelyasioissa voit huoletta kääntyä meidän puoleemme!

Mitä teräsrakenteiden pintakäsittely sisältää?

Teräsrakenteiden pintakäsittelyyn sisältyy hiekkapuhallus, jonka jälkeen tehdään maalattavasta rakenteesta ja käyttökohteesta riippuen yksi tai kaksi maalauskertaa ja mahdollinen lakkapinta.

Tyypillisesti esimerkiksi kuorma-autojen lavat vaativat erillisen pohjamaalikerroksen, jonka avulla ne kestävät paremmin korroosiota ja vaativiakin sääolosuhteita. Konepajaraudan käsittelyssä taas riittää yleensä kertamaalaus ja ruosteenestopigmentti on mukana.

Lue lisää raskaan kaluston maalauksesta »

Mitä kaikkea voidaan pintakäsitellä?

Eniten maalaamme tai hiekkapuhallamme teollisuusrautaa, mutta käytännössä meiltä onnistuu minkä tahansa ohuiden tai paksujen teräsrakenteiden pintakäsittely.

Käsittelyn kohteena voi olla esimerkiksi:

  • teollisuusrautaa
  • konepajarakenteita
  • kuorma-autojen runkoja, vanteita ja lavoja
  • voimaloiden putkistoja
  • muita teräsputkia
  • kuljetuslinjoja
  • kaikkea mikä on metallia

Käytämme märkämaalaustekniikkaa

Foxjetillä on neljä maalaushuonetta ja reilusti hallitilaa, jossa mahdutaan pintakäsittelemään suurempaakin tavaraa. Toimitusaika riippuu kappaleen koosta ja tarvittavien maalikerrosten määrästä. Maalaustyöt tehdään ruisku- eli märkämaalaustekniikalla.

Pintakäsittely suojaa ja viimeistelee

Teräsrakenteiden pintojen käsittely antaa niille suojaa ja pidentää niiden käyttöikää merkittävästi. Tyylikkään pinnan lisäksi oikein käsitelty rakenne kestää paremmin kosteutta, kolhuja, korroosiota ja erilaisia sääolosuhteita.

Uusien tuotteiden kohdalla pintojen käsittely antaa myös viimeisen silauksen tuotteen tai kappaleen ulkonäölle. Laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi pintakäsittely kannattaa aina teettää osaavalla ammattilaisella, jolla on riittävä kalusto ja paljon kokemusta. Foxjet on varma valinta!

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Foxjetin maalaamossa teräsrakenteiden pintakäsittelyt hoituvat jouhevasti pitkän kokemuksen tuomalla varmalla ammattitaidolla ja osaamisella. Teräs, rauta ja kaikki metalli - meiltä käsittely onnistuu. Kun haluat laatua, tuo teräsrakenteesi meille maalattavaksi ja hiekkapuhallettavaksi.

Soita 0400 535 360

-

Ota yhteyttä

Ahjotie 6, 32300 Mellilä